21/07/2022 21/07/2022 Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα και τον συνοδεύοντα αυτήν Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλό συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Σύρου, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς τους σε αυτό. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος καλωσόρισε την κ. Υπουργό ευχήθηκε καλή επιτυχία στο...
21 Ιουλίου, 2022 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 14:20

Συνάντηση Μητροπολίτη Σύρου με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σύρου με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα και τον συνοδεύοντα αυτήν Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλό συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Σύρου, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς τους σε αυτό.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος καλωσόρισε την κ. Υπουργό ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της και την παρεκάλεσε να εγκύψει με ενδιαφέρον στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Σύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων