01/12/2023 01/12/2023 Εόρτασε σήμερα το τιμώμενο στο όνομα του Οσίου Φιλαρέτου Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Οίκου Ερμουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ιερούργησε σήμερα το πρωί, μετά του διακόνου του, στο εντός του Μητροπολιτικού Οίκου Παρεκκλήσιο, συνευχομένων των Εφημερίων του Ιερού Μητριοπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, καθώς και φιλακολούθων πιστών. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 13:34

Σύρου Δωρόθεος: Να γίνουμε διάκονοι της ελεημοσύνης

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος: Να γίνουμε διάκονοι της ελεημοσύνης

Εόρτασε σήμερα το τιμώμενο στο όνομα του Οσίου Φιλαρέτου Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Οίκου Ερμουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ιερούργησε σήμερα το πρωί, μετά του διακόνου του, στο εντός του Μητροπολιτικού Οίκου Παρεκκλήσιο, συνευχομένων των Εφημερίων του Ιερού Μητριοπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, καθώς και φιλακολούθων πιστών.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μίλησε για τη ζωή και το έργο του Οσίου Φιλαρέτου, αναφερθείς ιδιαίτερα στις πράξεις του, που του προσέδωσαν τον χαρακτηρισμό “Ελεήμων”, προέτρεψε τους παρισταμένους πιστούς να γίνουν φίλοι των αρετών και διάκονοι της ελεημοσύνης και τους ευχήθηκε για τον αρξάμενο μήνα Δεκέμβριο, το μήνα των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων