22/06/2024 22/06/2024 Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’ σήμερα έπλευσε στη Μύκονο και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του, Πρωτοπρεσβυτέρους Πέτρο και Γεώργιο, τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς και δραστήριου Μυκονίου Επιχειρηματία, η οικογένεια του οποίου έχει προσφέρει πολλά στο νησί. Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ....
22 Ιουνίου, 2024 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024 - 15:07

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου Επιχειρηματία

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου Επιχειρηματία

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’ σήμερα έπλευσε στη Μύκονο και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του, Πρωτοπρεσβυτέρους Πέτρο και Γεώργιο, τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς και δραστήριου Μυκονίου Επιχειρηματία, η οικογένεια του οποίου έχει προσφέρει πολλά στο νησί.

Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , αφού απηύθυνε παραμυθητικούς λόγους στην οικογένεια του μεταστάντος, και εξ αφορμής και του σημερινού Ψυχοσαββάτου, ευχήθηκε στους παρισταμένους για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων οικογενών τους, επί δε τη εορτή της Πεντηκοστής και της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και κάθε ευλογία Θεού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων