26/12/2022 26/12/2022 Στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Συνδέσμου Κρητών Σύρου ευχήθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος τέλεσε την Αρτοκλασία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Δέκα Κρητών Μαρτύρων, περίπυστη εικόνα των οποίων φυλάσσεται από κτήσεώς του στον Ιερό...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 12:47

Τους Κρήτες της Σύρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β’

Διαδώστε:
Τους Κρήτες της Σύρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β’

Στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Συνδέσμου Κρητών Σύρου ευχήθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος τέλεσε την Αρτοκλασία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Δέκα Κρητών Μαρτύρων, περίπυστη εικόνα των οποίων φυλάσσεται από κτήσεώς του στον Ιερό Ναό.

Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υπογράμμισε ότι, όπως οι Άγιοι Δέκα προσήρχοντο από διαφορετικά μέρη της Κρήτης αλλά συνεδέοντο από την πίστη και την αφοσίωσή τους στο Χριστό, έτσι πρέπει και όλοι μας να ζούμε ενωμένοι με την πίστη του Χριστού, και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.

   

Διαβάστε επίσης:

Η Ερμούπολη, έδρα της Μητρόπολης Σύρου γιόρτασε τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων