01/06/2024 01/06/2024 Με την κανονική άδεια του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε σήμερα στο χωριό Μοναστηράκι Ακτίου Κονίτσης το τριετές Μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου Τσώλη, επί δεκαετίες πολύτιμου και ανιδιοτελούς συνεργάτη και ειλικρινούς φίλου του. Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’...
01 Ιουνίου, 2024 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2024 - 16:39

Τριετές Μνημόσυνο πολύτιμου συνεργάτη και ειλικρινούς φίλου του Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Τριετές Μνημόσυνο πολύτιμου συνεργάτη και ειλικρινούς φίλου του Μητροπολίτη Σύρου

Με την κανονική άδεια του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε σήμερα στο χωριό Μοναστηράκι Ακτίου Κονίτσης το τριετές Μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου Τσώλη, επί δεκαετίες πολύτιμου και ανιδιοτελούς συνεργάτη και ειλικρινούς φίλου του.

Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του αοιδίμου Δημητρίου Τσώλη προς τον ίδιο και την Ιερά Μητρόπολη και ευχήθηκε προς τους παρισταμένους οικογενείς του και το εκκλησίασμα υγεία και μακροημέρευση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επιστρέφει απόψε στην Ερμούπολη και αύριο το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, επί τω προλαβόντι εορτασμώ της 88ης Επετείου της Ευρέσεως της Εικόνος του Αγίου Δημητρίου, στον οποίο δεν ηδυνήθη να παραστεί λόγω της επισυμβάσης εκδημίας της μακαριστής μητρός του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων