17/09/2018 11/10/2018 Δωρεάν θα πρέπει να τελούνται όλα τα Μυστήρια (Βαπτίσματος, Γάμου, Ευχελαίου, Αγιασμού, Κηδείας, Μνημοσύνου, Τρισαγίου ή και οποιαδήποτε άλλης) σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας, κ. Χρυσόστομος, προσθέτοντας ότι “για οποιαδήποτε ιεροπραξία δεν υποχρεούται ουδείς ουδέν να προσφέρει». «Καθιστούμε σαφές για άλλη μία φορά ότι κάθε απαίτηση χρημάτων για οποιαδήποτε ιεροπραξία...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:15

Δωρεάν όλα τα μυστήρια από τη Μητρόπολη Τριφυλλίας

Διαδώστε:
Δωρεάν όλα τα μυστήρια από τη Μητρόπολη Τριφυλλίας

Δωρεάν θα πρέπει να τελούνται όλα τα Μυστήρια (Βαπτίσματος, Γάμου, Ευχελαίου, Αγιασμού, Κηδείας, Μνημοσύνου, Τρισαγίου ή και οποιαδήποτε άλλης) σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας, κ. Χρυσόστομος, προσθέτοντας ότι “για οποιαδήποτε ιεροπραξία δεν υποχρεούται ουδείς ουδέν να προσφέρει».

«Καθιστούμε σαφές για άλλη μία φορά ότι κάθε απαίτηση χρημάτων για οποιαδήποτε ιεροπραξία και αν πρόκειται , είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος η οποία σύμφωνα με τη διδασκαλία του Κυρίου μας είναι ασυγχώρητη και σε αυτό τον αιώνα και στον μέλλοντα» αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται ότι “χρέος κάθε πιστού Χριστιανού της Ιεράς μητροπόλεώς μας είναι αν οποιοσδήποτε του ζητήσει χρήματα για οποιοδήποτε ιεροπραξία να το καταγγείλει εγγράφως και ενυπογράφως εις εμένα προσωπικώς, στον Επίσκοπο της θεοσώτου αύτης επαρχίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων