03/10/2018 11/10/2018 Η Ιερά Μητροπόλη Φθιώτιδος, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Νικολάου, ανεγείρει Ναό προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στη Μακρακώμη, στην πόλη όπου ο Άγιος υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του, κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Παραπάνω, εικονίζεται το αρχιτεκτονικό προσχέδιο του αναμενόμενου Ιερού Ναού. Δύνανται όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν εις την ανέγερσιν...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:32

Συμβολή στην ανοικοδόμηση Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Συμβολή στην ανοικοδόμηση Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου

Η Ιερά Μητροπόλη Φθιώτιδος, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Νικολάου, ανεγείρει Ναό προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στη Μακρακώμη, στην πόλη όπου ο Άγιος υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του, κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Παραπάνω, εικονίζεται το αρχιτεκτονικό προσχέδιο του αναμενόμενου Ιερού Ναού. Δύνανται όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν εις την ανέγερσιν του Ιερού Ναού, καταθέτοντας τη συνδρομή τους  στην Εθνική Τράπεζα στον Αρ. Λογαριασμού : 396/296232-22 με την ένδειξη για τον Ι. Ν. του Οσίου Παϊσίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων