Ι.Μ. Φθιώτιδος
10 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό-Ιδιωτικό Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο “Βαφειαδάκειο”

Διαδώστε:

Τελέσθηκε χθες (9/9) η ακολουθία του αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.Συμεών, προεδρεύοντα του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, για τη νέα σχολική χρονιά στον Βρεφονηπιακό Σταθμό-Ιδιωτικό Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο “ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ”.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού κυρία Ν. Τρίγκα, εντεταλμένη εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κ. Π. Σίσκος διευθυντής του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, η Κοιν. Λειτουργός της Ι.Α.Αθηνών κυρία Ε. Νασέλου, η Παιδοψυχολόγος κυρία Σ. Παπαδονικολάκη, η Παιδίατρος κυρία Φ. Ζανάκη, καθώς και όλο το προσωπικό και τα παιδάκια του σχολείου, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες προστασίας του ΕΟΔΥ.

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Συμεών μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή δημιουργική χρονιά, τονίζοντας πως προέχει η υγεία και η σωματική ευεξία, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, εξασφαλίζοντας έτσι την προσωπική μας ασφάλεια, αλλά και του συνόλου.

Διαδώστε: