27/06/2023 27/06/2023 Στο ντοκιμαντέρ της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μιλούν άνθρωποι που έζησαν από πολύ κοντά τον νέο άγιο της Εκκλησίας μας, Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη.  Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση «Άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης: ο απλούς και φιλόστοργος πατήρ» που πραγματοποιήθηκε στη Χριστιανική Εστία Λαμίας στις 18...
27 Ιουνίου, 2023 - 19:22

Ντοκιμαντέρ: Ο Άγιος Βησσαρίων όπως τον έζησα..

Διαδώστε:
Ντοκιμαντέρ: Ο Άγιος Βησσαρίων όπως τον έζησα..

Στο ντοκιμαντέρ της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μιλούν άνθρωποι που έζησαν από πολύ κοντά τον νέο άγιο της Εκκλησίας μας, Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση «Άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης: ο απλούς και φιλόστοργος πατήρ» που πραγματοποιήθηκε στη Χριστιανική Εστία Λαμίας στις 18 Ιουνίου του 2023, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

Για το σκοπό του video χρησιμοποιήθηκε και υλικό από τα κανάλια «iLamia» και «LamiaReport.gr». Οι ύμνοι προέρχονται από τον ψηφιακό δίσκο «ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ εἰς τὸν Ὅσιον Βησσαρίωνα τὸν Ἀγαθωνίτην» του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός» Παραγωγή: Χριστιανική Εστία Λαμίας Τεχνική κάλυψη: ChrysPhoto.gr

Πηγή: Πεμπτουσία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων