16/09/2024 16/09/2024 Την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Τον κ. Υπουργό και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος και...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024 - 18:20

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Φθιώτιδος Συμεών 

Διαδώστε:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Φθιώτιδος Συμεών 

Την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον κ. Υπουργό και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Υπουργός είχαν την ευκαιρία για μία ουσιαστική επικοινωνία, ο κ. Συμεών ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην περιοχή της Φθιώτιδας, τον παρακάλεσε να ακούσει με προσοχή και ενδιαφέρον τα παράπονα, τα αιτήματα ακόμη και τις διαμαρτυρίες, υγειονομικών και πολιτών, ενώ συγχρόνως του παρουσίασε και το έργο της Μητροπόλεως ξεναγώντας τον στις δομές του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου αλλά και παρουσιαζοντάς του τις κοινωνικοπρονοιακές δομές της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε και συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό (89,4 Fm) της Μητροπόλεως, δηλώνοντας προς τους ακροατές τις εντυπώσεις του από το πολυποίκιλο έργο, το οποίο επιτελείται στην κοινωνία από την τοπική Εκκλησία, δηλώνοντας τον σεβασμό, την αγάπη του και την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων