Ι.Μ. Φθιώτιδος
15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Φθιώτιδος Συμεών στην «ΤΑΒΙΘΑ»

Διαδώστε:

Τις θερινές εγκαταστάσεις της γυναικείας Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας «ΤΑΒΙΘΑ», της Ιεραποστολικής Ένωσης Αδελφών Νοσοκόμων, στον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος, επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον σεβαστό Αρχιερατικό Επίτροπο της περιοχής και Προϊστάμενο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λοκρίδος Πρωτ. π. Κωνσταντίνο Ρεντίφη.

Ο κ. Συμεών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς τον Προϊστάμενο του όλου ιεραποστολικού έργου, εκ της Αδελφότητος «ΣΩΤΗΡ», Αρχιμ. π. Αστέριο Χατζηνικολάου όσο και προς τις αφιερωμένες διακόνισσες της αγάπης και της διακονίας μέσα στον αμπελώνα της Εκκλησίας του Χριστού.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την χαρά της επικοινωνίας με τις αδελφές και ανανέωσε το πνευματικό «ραντεβού» για τις 24 Οκτωβρίου ε.έ., όπου θα ιερουργήσει  στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Κέντρου για την μνήμη της Αγίας Ταβιθά.

Τέλος, εξέφρασε τον θαυμαστό του γι’ αυτό το σπουδαίο ιεραποστολικό κέντρο μέσα στην Μητρόπολη Φθιώτιδος, το οποίο συμπληρώνει φέτος πενήντα χρόνια από την ίδρυση του και γιορτάζει το χρυσό του ιωβηλαίο.

 

 

Διαδώστε: