03/02/2022 03/02/2022 Με κανονική άδεια και ευλογία του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολί κ. Συμεών επισκέφθηκε δι’ ολίγον την Μεγαλόπολη προκειμένου να ασπασθεί το μνήμα του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμία και να τελέσει νεκρώσιμο αρχιερατικό τρισάγιο υπέρ αιωνίου μνήμης και μακαρίας αναπαύσεως...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 9:07

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην Μεγαλόπολη εις μνήμην Επισκόπου Ιερεμία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην Μεγαλόπολη εις μνήμην Επισκόπου Ιερεμία

Με κανονική άδεια και ευλογία του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολί κ. Συμεών επισκέφθηκε δι’ ολίγον την Μεγαλόπολη προκειμένου να ασπασθεί το μνήμα του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμία και να τελέσει νεκρώσιμο αρχιερατικό τρισάγιο υπέρ αιωνίου μνήμης και μακαρίας αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιεράρχου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης, ενώ ο κ. Συμεών μετά ιδιαιτέρας συγκινήσεως τέλεσε το τρισάγιο ενδυόμενος αρχιερατικά άμφια του μακαριστού Ιεράρχου, τον οποίο ο κ. Συμεών ιδιαίτερα σεβόταν και εκτιμούσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων