13/09/2024 13/09/2024 Ένα ακόμη μεγάλο έργο ανάπτυξης εγκαινιάστηκε σήμερα στο παράκτιο μέτωπο της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα το έργο της μεγάλης επέκτασης των αλιευτικών καταφυγίων στα λιμάνια της Γλύφας και του Αχλαδιού. Τον Αγιασμό των Εγκαιίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Υπουργού Υποδομών και...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 21:52

Τα νέα Αλιευτικά Καταφύγια της Ανατολικής Φθιώτιδος εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Συμεών

Διαδώστε:
Τα νέα Αλιευτικά Καταφύγια της Ανατολικής Φθιώτιδος εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Συμεών

Ένα ακόμη μεγάλο έργο ανάπτυξης εγκαινιάστηκε σήμερα στο παράκτιο μέτωπο της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα το έργο της μεγάλης επέκτασης των αλιευτικών καταφυγίων στα λιμάνια της Γλύφας και του Αχλαδιού. Τον Αγιασμό των Εγκαιίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, των Βουλευτών Φθιώτιδος κ. Ιωάννη οικονόμου και κ. Γεωργίου Κοτρωνιά, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Στυλίδας κ. Ιωάννη Απόστολου και άλλων επισήμων και φορέων.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μεταξύ άλλων τόνισε:

«Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα έργο, μία ακόμα υποδομή, μία ακόμα δυνατότητα ανάπτυξης για την περιοχή μας, για τους ανθρώπους του κόπου και του μόχθου, αλλά και για το ίδιο το οικοσύστημα, το οποίο έχει ανάγκη φροντίδας και ωφέλιμης αξιοποιήσεως. Χαιρόμαστε, όταν η Πολιτεία δημιουργεί τέτοια ωφέλιμα έργα»

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με τους επισήμους ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα νέα αλιευτικά έργα τόσο στο λιμάνι της Γλύφας όσο και στο λιμάνι Αχλαδίου.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων