14/10/2022 14/10/2022 Τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας τέλεσε το απόγευμα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022  ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ευλογώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων. Ο ιεράρχης συνεχάρη το Δ.Σ  για τις δράσεις τους και ευχαρίστησε εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας για όλη την...
14 Οκτωβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2022 - 19:36

Τον Αγιασμό στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας τέλεσε ο Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τον Αγιασμό στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας τέλεσε ο Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

Τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας τέλεσε το απόγευμα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022  ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ευλογώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων.

Ο ιεράρχης συνεχάρη το Δ.Σ  για τις δράσεις τους και ευχαρίστησε εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας για όλη την αγάπη και την συνεργασία του Λυκείου των Ελληνίδων.

Η Ακολουθία τελέσθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου της  Λαμίας, στο οποίο από φέτος οι χορευτές του Λυκείου, λόγω του αριθμού και του περιορισμένου χώρου του Λυκείου, πραγματοποιούν τις πρόβες τους, χαρίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα νότες μουσικής παράδοσης στους κατοίκους του κέντρου της πόλεως.

Στην Ακολουθία του Αγιασμού παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την έναρξη της χειμερινής περιόδου, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλίας Σανίδας, καθώς και η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή –Θεοδώρου, η οποία τυγχάνει από ετών μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων και Έφορος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών και χορευτών του Λυκείου των Ελληνίδων τον ιεράρχη και τους επισήμους προσφώνησε η Πρόεδρος κ. Βασιλική Αθανασίου –Ζησοπούλου, η οποία και ευχαρίστησε εγκαρδίως για την τιμητική τους παρουσία στην επίσημη έναρξη των δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην αγάπη και στην στήριξη του  κ. Συμεών προς το έργο, τους σκοπούς και το όραμα του Λυκείου, καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη όλων για την άψογη συνεργασία μεταξύ του Λυκείου και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων