20/05/2020 20/05/2020 Το μόλις 3,5 μηνών βρέφος που νίκησε τον κορωνοϊό υποδέχτηκε μαζί με την οικογένεια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ενώ σημείωσε ότι θα είναι παρών στη βάφτισή του στη Σπερχειάδα το Σεπτέμβριο. Η οικογένεια του Γιώργου Ρετσώνη και της Κατερίνας Τσαπούρα από τη Σπερχειάδα επισκέφτηκαν το Επισκοπικό Μέγαρο την Τρίτη 19 Μαΐου.  Η...
20 Μαΐου, 2020 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 14:18

Τον “μικρό ήρωα” υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Τον “μικρό ήρωα” υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Το μόλις 3,5 μηνών βρέφος που νίκησε τον κορωνοϊό υποδέχτηκε μαζί με την οικογένεια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ενώ σημείωσε ότι θα είναι παρών στη βάφτισή του στη Σπερχειάδα το Σεπτέμβριο. Η οικογένεια του Γιώργου Ρετσώνη και της Κατερίνας Τσαπούρα από τη Σπερχειάδα επισκέφτηκαν το Επισκοπικό Μέγαρο την Τρίτη 19 Μαΐου. 

Η κ. Κατερίνα μιλώντας στο  LamiaReport είχε τονίσει ότι η προσευχή και η πίστη ήταν τα στοιχεία που την κράτησαν όρθια, αφού είχε γεννήσει πρόωρα και στη συνέχεια είχε επιπλοκές που κράτησαν για περισσότερους από 3 μήνες. Όταν ξεπέρασαν τα προβλήματα υγείας του μωρού, ο κ. Γιώργος είχε σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο ενώ την αμέσως επόμενη μέρα ο “μικρός ήρωας”, όπως χαρακτήρισε το βρέφος ο Σεβασμιώτατος, διαγνώστηκε με κορωνοϊό καθώς και η μητέρα η οποία πέρασε 14 μέρες σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από μισή ώρα και ο Σεβασμιώτατος τους αποκάλυψε ότι προσεύχονταν για κείνους καθημερινά χωρίς να γνωρίζει ότι ανήκουν στο ποίμνιο του πιστεύοντας ότι διέμεναν μόνιμα στην Αθήνα.

Ο Σεβασμιώτατος «αγκάλιασε» την οικογένεια Ρετσώνη, προσφέροντάς τους εικόνες του Χριστού και της Παναγίας για να θυμούνται την επίσκεψή τους στην Επισκοπή, ενώ όπως σημειώσαμε πιο πάνω θα προγραμματίσει να βρίσκεται στη Σπερχειάδα τον προσεχή Σεπτέμβρη για τη βάφτιση του μικρού τους γιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων