17/06/2023 17/06/2023 Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 203 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κ. Ντόρλη Κυριακής. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου. Τα έργα αυτά έχουν μια ιδιαιτερότητα, γιατί πέρα από το ταλέντο, είναι βγαλμένα μέσα από την ψυχή της κ. Ντόρλη. Μέσα από τον σωματικό της πόνο, η ίδια έβγαλε όλη την αισιοδοξία...
17 Ιουνίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2023 - 13:57

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής με ιδιαίτερο σκοπό

Διαδώστε:
Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής με ιδιαίτερο σκοπό
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 203 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κ. Ντόρλη Κυριακής. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου.
Τα έργα αυτά έχουν μια ιδιαιτερότητα, γιατί πέρα από το ταλέντο, είναι βγαλμένα μέσα από την ψυχή της κ. Ντόρλη. Μέσα από τον σωματικό της πόνο, η ίδια έβγαλε όλη την αισιοδοξία και τα χρώματα της ζωής με τόσο ζωντάνια και ομορφιά.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Μάκης Παπαδόπουλος και κ. Χρυσανίδης Χαράλαμπος, εκπρόσωποι πολιτικών κομάτων και συλλόγων, όπου όλοι αγόρασαν έργα της κ. Ντόρλη.
Χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος, η Δικηγόρος και κόρη της κ. Ντόρλη, Κατερίνα Ντόρλη, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου κ. Γκουλούση.
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Ώρες Λειτουργίας από τις 10:00-14:00 και 18:00-21:00μμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων