31/03/2023 31/03/2023 Την προσεχή Ε’ Κυριακή Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, στις 6 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας, κατά τον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιερομόναχο π. Αρτέμιο από την Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου του Αγίου...
31 Μαρτίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 18:02

O Αγιορείτης π. Αρτέμιος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καβάλας

Διαδώστε:
O Αγιορείτης π. Αρτέμιος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καβάλας

Την προσεχή Ε’ Κυριακή Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, στις 6 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας, κατά τον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιερομόναχο π. Αρτέμιο από την Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου του Αγίου Όρους.

Ο Ιερομόναχος π. Αρτέμιος θα είναι ομιλητής στον Κατανυκτικό Εσπερινό, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων