Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αθλητικό εξοπλισμό προσέφερε η Μητρόπολη Φλωρίνης στα ΚΕΚ ΑμεΑ Αγ. Χριστοφόρου και Κοζάνης

Διαδώστε:

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση δωρεάς αθλητικού εξοπλισμού προς τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας και Κοζάνης, από την Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, παρουσία του Μητροπολίτη Ειρηναίου.

Η δράση αυτή προέκυψε σε συνέχεια επίσκεψης του Μητροπολίτη Ειρηναίου τον Μάιο στο ΚΕΚ ΑμεΑ στον Άγιο Χριστόφορο, με τη μητρόπολη να ανταποκρίνεται άμεσα στο αίτημα του ΚΕΚ ΑμεΑ για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα δόθηκαν:

Δύο αναδιπλούμενα τραπέζια αντισφαίρισης, τρεις μπάλες ποδοσφαίρου, είκοσι κώνοι, πέντε ράβδοι και πέντε στεφάνια γυμναστικής, καθώς και ό,τι χρειάζονται τα άτομα με αναπηρία ώστε να ενδυναμώσουν το κορμί τους.

Τα παιδιά του ΚΕΚ ΑμεΑ προσέφεραν κεράσματα προς τον Μητροπολίτη προκειμένου να τα πάει στο γηροκομείο, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους και να βραβεύσουν τον Δημ. Τσιομπάνο, καθώς έχει γίνει αδελφοποίηση του ΚΕΚ ΑμΕΑ Αγ. Χριστοφόρου με το 1ο δημοτικό σχολείο Αγ. Παρασκευής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι πρόεδροι των κοινοτήτων Αγ. Χριστοφόρου, Ανατολικού με τους ιερείς του χωριού, όπως και γυναίκες του Αγ. Χριστοφόρου που δείχνουν στα παιδιά μαγειρικές συνταγές.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Διαδώστε: