16/07/2024 16/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική του διακονία κατά το διάστημα 8 έως 14 Ιουλίου επισκέφτηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε αγιασμό και μίλησε με τους μικρούς κατασκηνωτές του προγράμματος «γνωρίζω την κατασκήνωση».   Αναλυτικά το πρόγραμμα της ποιμαντικής διακονίας του Μητροπολίτου:   • Δευτέρα, 8 Ιουλίου  –...
16 Ιουλίου, 2024 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024 - 12:49

Ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτης Φλωρίνης

Διαδώστε:
Ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτης Φλωρίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος κατά την ποιμαντική του διακονία κατά το διάστημα 8 έως 14 Ιουλίου επισκέφτηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε αγιασμό και μίλησε με τους μικρούς κατασκηνωτές του προγράμματος «γνωρίζω την κατασκήνωση».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ποιμαντικής διακονίας του Μητροπολίτου:

 

• Δευτέρα, 8 Ιουλίου 

– Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανυγηρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου Κλαδορράχης Φλώρινας.

 

• Τετάρτη, 10 Ιουλίου 

– Δέχτηκε την επίσκεψη του κ. Νικολάου Ταμουτσέλη, Καθηγητή Εικαστικών του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

– Δέχτηκε την επίσκεψη φορέων και πολιτών στο Μητροπολιτικό Γραφείο Πτολεμαΐδας.

– Δέχτηκε την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου και Μελών του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Πτολεμαΐδας.

Απόγευμα:

– Επισκέφτηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε αγιασμό και μίλησε με τους μικρούς κατασκηνωτές του προγράμματος «γνωρίζω την κατασκήνωση». Είναι ένα διήμερο που τα παιδιά πρώτης και δευτέρας δημοτικού από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα συμμετέχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια, γνωρίζουν το κατασκηνωτικό πνεύμα και ενημερώνονται για την κατασκήνωση, ώστε από μετά την τρίτη τάξη δημοτικού να συμμετέχουν ως κατασκηνωτές. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 25 παιδιά.

 

• Πέμπτη, 11 Ιουλίου 

– Πραγματοποίησε σύναξη ιερέων των δήμων Φλώρινας και Πρεσπών.

 

• Παρασκευή, 12 Ιουλίου

– Επισκέφτηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και τέλεσε αγιασμό για τη νέα κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών δημοτικού.

 

 

• Σάββατο, 13 Ιουλίου 

– Τέλεσε τον γάμο του κ. Εμμανουήλ Δημητρόπουλου, Αντιδημάρχου προγραμματισμού, έργων και ανάπτυξής του Δήμου Πρεσπών και της κας Σόνιας Μιχαηλίδου.

 

• Κυριακή, 14 Ιουλίου 

– Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου Παπαγιάννη Φλώρινας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων