18/06/2024 18/06/2024 Μετά τα θυρανοίξια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, η Ιερά Μητρόπολη προχώρησε στην κατασκευή ενός νέου χώρου εντός του παρεκκλησίου των Αρχαγγέλων, όπου θα χρησιμοποιηθεί ως γραφεία του Ιερού Ναού μας. Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος μαζί με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη...
18 Ιουνίου, 2024 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024 - 9:12

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης

Μετά τα θυρανοίξια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, η Ιερά Μητρόπολη προχώρησε στην κατασκευή ενός νέου χώρου εντός του παρεκκλησίου των Αρχαγγέλων, όπου θα χρησιμοποιηθεί ως γραφεία του Ιερού Ναού μας.

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος μαζί με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη και τους συνεφημερίους Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Βλασίου και Ανδρέα Μανιτάρα, τέλεσαν τον αγιασμό των εγκαινίων και παρέδωσαν το χώρο των γραφείων σε καθημερινή χρήση, ώστε με ευπρέπεια πλέον να εξυπηρετούνται οι πιστοί ενορίτες.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δελμούζος και ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων