28/08/2024 28/08/2024 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 5η περίοδος φιλοξενίας οικογενειαρχών στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, που βρίσκονται πλησίον του ανδρώου Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας όπου συνομίλησε με τους οικογενειάρχες που φιλοξενούνται από την Ι. Μητρόπολη Φωκίδος....
28 Αυγούστου, 2024 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 15:02

Ολοκληρώθηκε η 5η περίοδος φιλοξενίας της Ι.Μ.Φωκίδος στις εγκαταστάσεις του ανδρώου Ιερού Ησυχαστήριου στο Τρίκορφο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η 5η περίοδος φιλοξενίας της Ι.Μ.Φωκίδος στις εγκαταστάσεις του ανδρώου Ιερού Ησυχαστήριου στο Τρίκορφο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 5η περίοδος φιλοξενίας οικογενειαρχών στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, που βρίσκονται πλησίον του ανδρώου Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας όπου συνομίλησε με τους οικογενειάρχες που φιλοξενούνται από την Ι. Μητρόπολη Φωκίδος. Τους τόνισε πως είναι από τις λίγες ευκαιρίες της ζωής τους να εκμεταλλευτούν και να εντρυφήσουν στις πνευματικές συζητήσεις που έγιναν μέσα στο χώρο αυτό, για να πάρουν παραδείγματα και αποφάσεις για τη δική τους ζωή, αλλά και τη ζωή των παιδιών τους, σε μια δύσκολη εποχή που οι θεσμοί χάνονται και τα πάντα αποϊεροποιούνται.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του προς όλα τα στελέχη για την πετυχημένη λειτουργία φιλοξενίας, καθώς και για την πληρότητα των φιλοξενουμένων ατόμων.

Τις ημέρες που διέμειναν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν σκέψεις και απόψεις για θέματα πνευματικής και κοινωνικής ζωής στο σήμερα, τόσο από τον Καθηγούμενο και Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μητροπόλεως Αρχιμ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, τον Υπεύθυνο Νεότητας Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο, αλλά και τους μοναχούς του Ιερού Ησυχαστηρίου, όπου και εκείνοι με την παρουσία τους σε έναν ασκητικό τόπο με καθημερινούς μοναχικούς αγώνες, μετέδωσαν κι αυτοί τις βιωματικές τους εμπειρίες προς τους οικογενειάρχες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων