05/01/2019 05/01/2019 Το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, όπου τέλεσε Ιερά Αγρυπνία με αφορμή την μνήμη των Αγίων που εορτάζουν, αλλά κυρίως την παραμονή των Θεοφανείων. Η Αγρυπνία περιελάμβανε την Ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό, ενώ συλλειτούργησαν...
05 Ιανουαρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2019 - 15:10

Αγρυπνία στη Χαλκίδα για την εορτή των Θεοφανείων

Διαδώστε:
Αγρυπνία στη Χαλκίδα για την εορτή των Θεοφανείων

Το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, όπου τέλεσε Ιερά Αγρυπνία με αφορμή την μνήμη των Αγίων που εορτάζουν, αλλά κυρίως την παραμονή των Θεοφανείων.

Η Αγρυπνία περιελάμβανε την Ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό, ενώ συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος και Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο Εφημέριος Οικον. Ιωάννης Φαφούτης και οι Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, Ευγένιος Τσάλλας και Πορφύριος Γερμανός, καθώς επίσης συμμετείχαν και πολλοί ευλαβείς χριστιανοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων