11/06/2024 11/06/2024 Την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού ήδη Σταυροφόρου-Οικονόμου π. Αντωνίου Αντωνίου, κοιμηθέντος την 10η Ιουνίου 2024, ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.  Το σκήνωμα του μακαριστού ιερέως θα βρίσκεται στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος από το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, οπότε θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ....
11 Ιουνίου, 2024 - 7:09

Εκοιμήθη ο Σταυροφόρος-Οικονόμος π. Αντώνιος Αντωνίου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Σταυροφόρος-Οικονόμος π. Αντώνιος Αντωνίου

Την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού ήδη Σταυροφόρου-Οικονόμου π. Αντωνίου Αντωνίου, κοιμηθέντος την 10η Ιουνίου 2024, ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος. 

Το σκήνωμα του μακαριστού ιερέως θα βρίσκεται στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος από το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, οπότε θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και στις 11π.μ. η εξόδιος ακολουθία της κηδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων