22/07/2022 22/07/2022 Εορταστήκε η μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής και της Αγίας Παρθενομάρτυρος Μαρκέλλης στην ορεινή Σέτα του Δήμου Ερέτριας στο φερώνυνο εξωκκλήσι όπου και φέτος προσήλθαν οι πιστοί να λάβουν την χάρη. Την παραμονή της εορτής τελεσθήκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός από τον του εφημέριο των ενοριών Άνω Βάθειας και Σέτας π. Δημητρίου Αργύρη....
22 Ιουλίου, 2022 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2022 - 13:40

Η εορτή της Αγίας Μαγδαληνής και της Αγίας Μαρκέλλας στην Σέτα Ερέτριας

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαγδαληνής και της Αγίας Μαρκέλλας στην Σέτα Ερέτριας

Εορταστήκε η μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής και της Αγίας Παρθενομάρτυρος Μαρκέλλης στην ορεινή Σέτα του Δήμου Ερέτριας στο φερώνυνο εξωκκλήσι όπου και φέτος προσήλθαν οι πιστοί να λάβουν την χάρη.

Την παραμονή της εορτής τελεσθήκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός από τον του εφημέριο των ενοριών Άνω Βάθειας και Σέτας π. Δημητρίου Αργύρη.

Την δε κυριώνυμο ημέρα τής εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία μετά των συλλειτουργούντων του π. Δημητρίου Αργύργη και του Πρεσβυτέρου π. Γεωργίου Κουσερή εφημέριου ενορίας Θαρρουνίων Αλιβερίου από την γειτονική Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου καθώς επίσης συμμετείχαν πολλοί πιστοί που τίμησαν την εορτή μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Σέτας κ. Ευαγγελίας Αργύρη.

Επίσης ο π. Δημήτριος μίλησε στους πιστούς και αναφέρθηκε στην μνήμη των τιμωμένων εορταζουσών αγίων Μαρίας Μαγδαληνής και Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων