17/05/2024 17/05/2024 Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου Αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Β´ Αντιπρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Τζουνάκος και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Υποστράτηγος Χρήστος Λαζαρίδης επισκέφθηκαν χθες το Πολεμικό Μουσείο – Παράρτημα Χαλκίδας. Κατά την επίσκεψη τους, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου – Παραρτήματος Χαλκίδος Ταγματάρχη κ. Λέων Χαράλαμπο, επισκέφθηκαν...
17 Μαΐου, 2024 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 9:10

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου Αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Β´ Αντιπρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Τζουνάκος και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Υποστράτηγος Χρήστος Λαζαρίδης επισκέφθηκαν χθες το Πολεμικό Μουσείο – Παράρτημα Χαλκίδας.

Κατά την επίσκεψη τους, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου – Παραρτήματος Χαλκίδος Ταγματάρχη κ. Λέων Χαράλαμπο, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων, που μπορούν να αναληφθούν από κοινού, για περαιτέρω ανάπτυξη του Πολεμικού Μουσείου – Παραρτήματος Χαλκίδας. Ο πρόεδρος, μάλιστα, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, για την έμπρακτη στήριξη του και την συμμετοχή της Ιερας Μητροπόλεως στις δράσεις και εκδηλώσεις του Μουσείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων