02/07/2024 02/07/2024 Με επιτυχία διενεργήθηκαν και εφέτος οι προαγωγικές και διπλωματικές-πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 14-27 Ιουνίου 2024. Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Στην πόλη της Χαλκίδος οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 19 και...
02 Ιουλίου, 2024 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 12:37

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Χαλκίδος

Με επιτυχία διενεργήθηκαν και εφέτος οι προαγωγικές και διπλωματικές-πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 14-27 Ιουνίου 2024.

Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Στην πόλη της Χαλκίδος οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 19 και 20 του ίδιου μήνα. Στο Μαντούδι οι εξετάσεις έγιναν την Τρίτη 25 Ιουνίου και στην Ιστιαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Επιβλέποντες στη διαδικασία των εξετάσεων ήταν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Δήμος Τσίμπος και ο Γραμματεύς πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, μαζί με τους κατά τόπους συνεργάτες Καθηγητές της Σχολής.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκαν οι διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής. Την επίβλεψη της διαδικασίας την είχε επιτροπή ορισθείσα από το Υπουργείο Πολιτισμού, με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Καθηγητή κ. Δήμο Τσίμπο-Διευθυντή της Σχολής και μέλη τους Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής κ. Γεώργιο Στέρπη, κ. Θεόδωρο Μαρουλάκη, κ. Γεώργιο Γερογιάννη και κ. Γεώργιο Καραγκούνη. Εκπρόσωπος του Υπουργείου στην Επιτροπή ήταν ο Καθηγητής Μουσικής κ. Παύλος Κουρμπέτης.

Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής ανεδείχθησαν οι σπουδαστές κ. Ιωάννης Τεβεκέλης και κ. Χρήστος Μπισιώτης με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, οι σπουδαστές κ. Βασίλειος Τόλης και κ. Χρήστος Τοπαλίδης με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Την ίδια ημέρα διενεργήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις και Πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβαν η κ. Ευαγγελία Μεθοδιάδου με βαθμό Άριστα, ο Διάκ. Σταύρος Καλαφάτης και οι κ. Γεώργιος Αλεξίου, κ. Θεόδωρος Καμπέρης Δημήτριος Λαλανίτης και Δημήτριος Μακαρώνας με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Δήμος Τσίμπος ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο για την αγάπη και την μέριμνά του προς τους διδάσκοντες και διδασκομένους στη Σχολή. Ευχαριστεί επίσης όλους τους Καθηγητές της Σχολής, για την ποιοτική απόδοση της από κοινού εργασίας τους, ενώ εύχεται συνεχή πρόοδο στους επιτυχόντες και στους σπουδαστές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων