28/06/2023 28/06/2023 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 16-22 Ιουνίου 2023. Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 16 Ιουνίου και εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος-Διευθυντής της Σχολής, ο Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης-Γραμματεύς και οι...
28 Ιουνίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 15:09

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Μητροπόλεως Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Μητροπόλεως Χαλκίδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 16-22 Ιουνίου 2023.

Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 16 Ιουνίου και εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος-Διευθυντής της Σχολής, ο Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης-Γραμματεύς και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου και Κυριάκος Στάντζος.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στη Χαλκίδα,  εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος, οι διδάσκουσες κυρίες Μαρία Καψάλη και Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου και Κυριάκος Στάντζος.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Μαντούδι, εξέτασαν τους προσελθόντες σπουδαστές οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Νικόλαος Αναστασίου και Δημήτριος Σταμούλος και Οικον. Νικόλαος Μάρκου.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στην Ιστιαία, την εξεταστική επιτροπή απάρτιζαν οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Οικον. Ευστάθιος Αναγνώστου, κ. Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Αναστασίου, Γαβριήλ Μαυρομάτης και Ευάγγελος Καζάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων