27/10/2024 27/10/2024 Την τρίτη, κατά σειρά, σύναξη ιερατικών ζευγών πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, στις 24 Οκτωβρίου 2024, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Μαντουδίου, όπου συναντήθηκε με τις πρεσβυτέρες και τους συζύγους τους Κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Κηρέων, Αιγαίων και Νηλέως. Η συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, αφού μετά την εισαγωγική εισήγηση του Σεβασμιωτάτου,...
27 Οκτωβρίου, 2024 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2024 - 11:50

Σύναξη ιερατικών ζευγών στο Μαντούδι

Διαδώστε:
Σύναξη ιερατικών ζευγών στο Μαντούδι

Την τρίτη, κατά σειρά, σύναξη ιερατικών ζευγών πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, στις 24 Οκτωβρίου 2024, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Μαντουδίου, όπου συναντήθηκε με τις πρεσβυτέρες και τους συζύγους τους Κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Κηρέων, Αιγαίων και Νηλέως.

Η συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, αφού μετά την εισαγωγική εισήγηση του Σεβασμιωτάτου, ο διάλογος που ακολούθησε, ανέδειξε ότι όλες οι ιερατικές οικογένειες έχουν ανάγκη να στηρίζονται στην μεγάλη οικογένεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων