10/07/2024 10/07/2024 Με την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, διεξήχθησαν στις αρχές του τρέχοντος μηνός, οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης. Έδωσαν εξετάσεις και προήχθησαν επιτυχώς περί τους 70 σπουδαστές από την Αίγινα, τις Σπέτσες, τον Πόρο αλλά και από το Κρανίδι και την Ερμιονίδα....
10 Ιουλίου, 2024 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 19:02

70 σπουδαστές εισήχθησαν στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας

Διαδώστε:
70 σπουδαστές εισήχθησαν στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας

Με την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, διεξήχθησαν στις αρχές του τρέχοντος μηνός, οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης.

Έδωσαν εξετάσεις και προήχθησαν επιτυχώς περί τους 70 σπουδαστές από την Αίγινα, τις Σπέτσες, τον Πόρο αλλά και από το Κρανίδι και την Ερμιονίδα.

Κατά τις εξετάσεις παρευρέθησαν οι κάτωθι καθηγητές: Στην Αίγινα π. Νικόλαος Γαρυφάλλου & ο π.Κων/νος Μπαρμπέρης, στην Ερμιονίδα ο π.Δημήτριος Αμπελάς, στον Πόρο ο π. Αυγουστίνος Ζήσιμος, στο Κρανίδι ο κ. Κων/νος Βενεκάς και ο κ. Ιωάννης Νάκης και τέλος στις Σπέτσες η κ. Δέσποινα Παπαδημητρίου.

Κοινή πεποίθηση του Διευθυντή της Σχολής, κ. Δημητρίου Καλομοίρη, αλλά και των κ. Καθηγητών είναι ότι οι σπουδαστές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσέλθουν στις εξετάσεις άριστα προετοιμασμένοι, γεγονός που ήταν εμφανές ήδη από τις πρώτες μέρες των εξετάσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων