04/06/2024 05/06/2024 H H’ Ημερίδα Ενημέρωσης για τους υπεύθυνους Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Ιερών Μητροπόλεων της Αττικής και του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε από την Συνοδική Επιτροπή Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης εκπροσώπησε ομάδα...
04 Ιουνίου, 2024 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 0:05

Αντιπροσωπεία της Ι.Μ. Ύδρας στην Ημερίδα της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της Ι.Μ. Ύδρας στην Ημερίδα της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης

H H’ Ημερίδα Ενημέρωσης για τους υπεύθυνους Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Ιερών Μητροπόλεων της Αττικής και του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε από την Συνοδική Επιτροπή Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης εκπροσώπησε ομάδα τεσσάρων συνεργατών με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ακίνδυνο Δαρδανό, υπεύθυνο Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων