20/08/2023 20/08/2023 Φιλανθρωπική Μουσική συναυλία εις μνήμην  του αειμνήστου Κωστή Σοφιανού πραγματοποιήθηκε  το βράδυ του Σαββάτου της 19 Αυγούστου 2023 στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών του Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας. Στην  Μουσική εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ως Πρόεδρος του Δ.Σ του Κουλουρείου...
20 Αυγούστου, 2023 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2023 - 9:33

Φιλανθρωπική συναυλία στον Καθεδρικό Ναό της Ύδρας

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία στον Καθεδρικό Ναό της Ύδρας

Φιλανθρωπική Μουσική συναυλία εις μνήμην  του αειμνήστου Κωστή Σοφιανού πραγματοποιήθηκε  το βράδυ του Σαββάτου της 19 Αυγούστου 2023 στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας.

Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών του Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας.
Στην  Μουσική εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ως Πρόεδρος του Δ.Σ του Κουλουρείου Νοσοκομείου και ομίλησε για το έργο του Νοσοκομείου ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ τους Ιατρούς, τους χορηγούς , τους ευεργέτες και τους συνεργάτες. Συνεχάρη επίσης την οικογένεια Σοφιανού και ιδιαίτερα στον κ.Αλέξανδρο Σοφιανό για τη διοργάνωση της επιτυχημένης φιλανθρωπικής συναυλίας.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την μουσική εκδήλωση με 25 μέλη από την Κρατική ορχήστρα Αθηνών, και τον Ιάπωνα βιολιστή Τ.Ναρίτα ( Narita Tasuki).
Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο της οικογένειας.
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων