06/12/2020 06/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ την Κυριακή 6η Δεκεμβρίου 2020,προεξήρχε της Ιεράς Πανηγύρεως επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου ” Κεκλεισμένων των θυρών ”  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ,όπου το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επικαίρως και παρακάλεσε τους αρμοδίους το έντυπο της κατ’ εξαίρεση μετακινήσεως να προβλέπει...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 12:36

Η εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ύδρα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ύδρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ την Κυριακή 6η Δεκεμβρίου 2020,προεξήρχε της Ιεράς Πανηγύρεως επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου ” Κεκλεισμένων των θυρών ”  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ,όπου το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επικαίρως και παρακάλεσε τους αρμοδίους το έντυπο της κατ’ εξαίρεση μετακινήσεως να προβλέπει και μετάβαση για ψυχική και πνευματική ανάταση εκτός της σωματικής άσκησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων