26/10/2023 26/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος ΜητροπολίτηςΎδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ.π.Θεόδωρος Θεοδοσίου, Αναπληρωτής Πρωτοσύγκελλος,και προϊστάμενος του Ιστορικού Ναού της Υπαπαντής Κυρίου Ύδρας. Προ δύο ετών η Ιστορική και πολυπληθής ενορία της Νήσου υπέστη τεράστιες ζημιές λόγω πυρκαϊάς. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού με μπροστάρη...
26 Οκτωβρίου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 16:57

Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας

Ο Σεβασμιώτατος ΜητροπολίτηςΎδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ.π.Θεόδωρος Θεοδοσίου, Αναπληρωτής Πρωτοσύγκελλος,και προϊστάμενος του Ιστορικού Ναού της Υπαπαντής Κυρίου Ύδρας.
Προ δύο ετών η Ιστορική και πολυπληθής ενορία της Νήσου υπέστη τεράστιες ζημιές λόγω πυρκαϊάς.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού με μπροστάρη τον Αιδεσιμ . πρωτ. π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη και τους λοιπούς συνεργάτες και φίλους της ενορίας κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες αποκατάστασης ώστε πλέον να τίθεται σε λειτουργία ανακαι νισμένος και εξαιρετικά καλαίσθητος ο εν λόγω Ιερός Ναός.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρετέθη εόρτιον πρωινό στο νέο Αρχονταρίκι της εορτάζουσας ενορίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων