02/02/2024 02/02/2024 Με λαμπρότητα τελέστηκε την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ,  στον πανηγυρίζοντα Ιστορικό – Ενοριακό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Ύδρας. Ο Σεβασμιωτάτου κήρυξε τον Θείο Λόγο με αναφορά στο πρόσωπό του Κυρίου ως “σημείον αντιλεγόμενον” κατά την προφητεία του πρεσβύτου Συμεών του...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 13:21

Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα ιστορικό ναό της Υπαπαντής Ύδρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα ιστορικό ναό της Υπαπαντής Ύδρας

Με λαμπρότητα τελέστηκε την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ,  στον πανηγυρίζοντα Ιστορικό – Ενοριακό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Ύδρας.

Ο Σεβασμιωτάτου κήρυξε τον Θείο Λόγο με αναφορά στο πρόσωπό του Κυρίου ως “σημείον αντιλεγόμενον” κατά την προφητεία του πρεσβύτου Συμεών του Θεοδόχου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρετέθη εόρτιο πρωινό εις τους αύλειους χώρους της ενορίας.

Την ευθύνη για την διεξαγωγή της Ιεράς πανηγύρεως είχε ο Αρχιμ. π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, προϊστάμενος του εν λόγω Ιερού Ναού και Αναπληρωτής Πρωτοσύγκελλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων