13/07/2024 13/07/2024 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ επισκέφθηκε την Κατασκήνωση στην Αίγινα και μίλησε διδακτικά στα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Αρχηγό και τα στελέχη. Κατά αυτήν την Δεύτερη Κατασκηνωτική περίοδο φιλοξενούνται αγόρια Δημοτικού. Ο Σεβασμιώτατος θα ευρίσκεται στην Αίγινα κατά την διάρκεια του μηνός Ιουλίου και την Κυριακή 14η τρέχοντος μηνός,...
13 Ιουλίου, 2024 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2024 - 14:20

Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε διδακτικά στα παιδιά της κατασκήνωσης στην Αίγινα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε διδακτικά στα παιδιά της κατασκήνωσης στην Αίγινα

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ επισκέφθηκε την Κατασκήνωση στην Αίγινα και μίλησε διδακτικά στα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Αρχηγό και τα στελέχη.

Κατά αυτήν την Δεύτερη Κατασκηνωτική περίοδο φιλοξενούνται αγόρια Δημοτικού.

Ο Σεβασμιώτατος θα ευρίσκεται στην Αίγινα κατά την διάρκεια του μηνός Ιουλίου και την Κυριακή 14η τρέχοντος μηνός, θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει εις τον παμμεγέθη Ι.Ναό του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ομού μετά του Πρωτοσυγκέλλου π. Νεκταρίου και άλλων Πατέρων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων