02/07/2023 02/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε χθες και μίλησε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης. Νωρίτερα τελέσθηκε και ο αγιασμός της Πρωτομηνιάς. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας δόθηκε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.   Παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων Με λαμπρότητα τελέστηκε εις την Ι.Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης...
02 Ιουλίου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 12:45

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην εορτάζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην εορτάζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε χθες και μίλησε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης. Νωρίτερα τελέσθηκε και ο αγιασμός της Πρωτομηνιάς.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας δόθηκε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

 

Παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων

Με λαμπρότητα τελέστηκε εις την Ι.Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης το εσπέρας της Παρασκευής 30ης Ιουνίου 2023, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Εφραίμ.

Πλήθη πιστών συνέρρευσαν για να προσκυνήσουν την Ιερά εικόνα των Αγίων Αναργύρων.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου.

Παρέστησαν οι αρχές του τόπου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ,ο Βουλευτής Αργολίδος κ.Ανδριανός και άλλοι τοπικοί παράγοντες κλπ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων