22/06/2024 22/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ χοροστάτησε χθες στο μνημόσυνο των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδελφών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό και μίλησε διδακτικά. Την Κυριακή της Πεντηκοστής , 23η Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος θα Ιερουργήσει στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ύδρας και ακολούθως θα προεξάρχει του Μ. Εσπερινού της Γονυκλισίας. Το Εσπέρας της Κυριακής της...
22 Ιουνίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024 - 14:47

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο μνημόσυνο των κεκοιμημένων αδελφών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο μνημόσυνο των κεκοιμημένων αδελφών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ χοροστάτησε χθες στο μνημόσυνο των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδελφών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό και μίλησε διδακτικά.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής , 23η Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος θα Ιερουργήσει στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ύδρας και ακολούθως θα προεξάρχει του Μ. Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Το Εσπέρας της Κυριακής της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24η Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος θα προστή των Ιερών ακολουθιών στην εορτάζουσα ενορία Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, Κουνουπίτσας Σπετσών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων