02/06/2024 02/06/2024 Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε, χθες, στην Ιερά Μονή Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, με την συμμετοχή και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος κατέφθασε στην Αίγινα για προσκύνημα με ομάδα Δικαστικών και Εισαγγελέων. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ καλοσώρισε...
02 Ιουνίου, 2024 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 17:16

Οι Μητροπολίτες Μάνης Χρυσόστομος και Ύδρας Εφραίμ στην Ιερά Μονή Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Μάνης Χρυσόστομος και Ύδρας Εφραίμ στην Ιερά Μονή Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης

Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε, χθες, στην Ιερά Μονή Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, με την συμμετοχή και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος κατέφθασε στην Αίγινα για προσκύνημα με ομάδα Δικαστικών και Εισαγγελέων.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ καλοσώρισε τον Άγιο Μάνης και την εκλεκτή συνοδεία αυτού, και αναφέρθηκε στην ιστορία της Ιεράς Μονής και στην εγκαταβίωση των πρώτων μοναζουσών.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Εφραίμ και τόνισε τον πνευματικό σύνδεσμο του, με την Ιερά Μονή της Χρυσολεοντίσσης.
Εν συνεχεία τέλεσε Αρχιερατικό Τρισάγιο στο Κοιμητήριο της Ιεράς Μονής και στο Αρχονταρίκι παρατέθηκε κέρασμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων