14/06/2024 14/06/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς την Τετάρτη 13η Ιουνίου οι πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Νεκτάριος” στην έδρα της Σχολής στην Αίγινα με τη συμμετοχή 5 μαθητών. Με ανάρτησή της η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στους νέους πτυχιούχους και πολλές ευχαριστίες στον...
14 Ιουνίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 19:05

Οι πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Νεκτάριος” στην Αίγινα

Διαδώστε:
Οι πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Νεκτάριος” στην Αίγινα

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς την Τετάρτη 13η Ιουνίου οι πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Νεκτάριος” στην έδρα της Σχολής στην Αίγινα με τη συμμετοχή 5 μαθητών.

Με ανάρτησή της η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στους νέους πτυχιούχους και πολλές ευχαριστίες στον Διευθυντή της Σχολής, Πρωτοψάλτη και Μουσικοδιδάσκαλο κ. Δημήτριο Καλομοίρη , στην επιτροπή και στην εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού ως και στους συνεργάτες της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων