03/04/2024 04/04/2024 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 το ενδιαφέρον σεμινάριο Υμνολογίας με θέμα: «Τριώδιο – Ακολουθίες Τριωδίου» στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, στο Κρανίδι. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Δημήτριος Καλομοίρης, Υπ. Δρ. Λειτουργικής Ε.Κ.Π.Α – Πρωτοψάλτης. Παρέστησαν οι Καθηγητές των τριών...
03 Απριλίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 22:43

Σεμινάριο Υμνολογίας στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας με θέμα: «Τριώδιο – Ακολουθίες Τριωδίου»

Διαδώστε:
Σεμινάριο Υμνολογίας στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας με θέμα: «Τριώδιο – Ακολουθίες Τριωδίου»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 το ενδιαφέρον σεμινάριο Υμνολογίας με θέμα: «Τριώδιο – Ακολουθίες Τριωδίου» στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, στο Κρανίδι.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Δημήτριος Καλομοίρης, Υπ. Δρ. Λειτουργικής Ε.Κ.Π.Α – Πρωτοψάλτης.

Παρέστησαν οι Καθηγητές των τριών παραρτημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ήτοι Ερμιόνης, Κρανιδίου, Θερμησίας, ως και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου Αρχιμανδρίτης π.Χριστοφόρος Καραβίας, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου.

Το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί μια σημαντική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ και την αρωγή του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων