31/08/2023 31/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού μετέβη το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2023 στο χωριό Καρκαλού Αρκαδίας. Ο Σεβασμιώτατος κατόπιν της αδελφικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Νικηφόρου, τέλεσε την Ιερά πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης στο παρεκκλήσιο του αοιδίμου...
31 Αυγούστου, 2023 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 16:38

Τρισάγιο του Ύδρας Εφραίμ στον τάφο του π. Ανανία Κουστένη

Διαδώστε:
Τρισάγιο του Ύδρας Εφραίμ στον τάφο του π. Ανανία Κουστένη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού μετέβη το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2023 στο χωριό Καρκαλού Αρκαδίας.

Ο Σεβασμιώτατος κατόπιν της αδελφικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Νικηφόρου, τέλεσε την Ιερά πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης στο παρεκκλήσιο του αοιδίμου Γέροντος Αρχιμανδρίτη π.Ανανία Κουστένη και ετέλεσε Τρισάγιο επί του Τάφου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων