23/08/2024 23/08/2024 Με λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της 22ας Αυγούστου 2024, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Εφραίμ, η Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των θαυματουργών Ιερών εικόνων “Παναγίας των Ναυμάχων” και Παναγίας του” Μαλίκη”, εν συνεχεία η Αρτοκλασία και η ομιλία του Σεβασμιωτάτου....
23 Αυγούστου, 2024 - 7:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 7:40

Ύδρα: Λιτάνευση ιερών εικόνων Παναγίας των “Ναυμάχων” και Παναγίας του “Μαλίκη”

Διαδώστε:
Ύδρα: Λιτάνευση ιερών εικόνων Παναγίας των “Ναυμάχων” και Παναγίας του “Μαλίκη”

Με λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της 22ας Αυγούστου 2024, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Εφραίμ, η Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των θαυματουργών Ιερών εικόνων “Παναγίας των Ναυμάχων” και Παναγίας του” Μαλίκη”, εν συνεχεία η Αρτοκλασία και η ομιλία του Σεβασμιωτάτου.

Ακολούθησε η Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή των Αρχών και πλήθους πιστών.

Έψαλλε ο χορός Αντιφωνικόν μέλος ενώ τις Ακολουθίες μετέδωσε απευθείας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς 91.2 fm.

Με την Ιερά Αγρυπνία περατώθηκαν οι εκδηλώσεις” ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ 2024″ τις οποίες διοργανώνει επιτυχώς για 23η χρονιά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Καθεδρικού Ναού υπό την Προεδρία του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ.π.Ακινδύνου Δαρδανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων