20/09/2024 22/09/2024 Επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, και τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου Ορεστιάδος Διαμαντή Παπαδόπουλου. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών και ο Εισαγγελέας Ορεστιάδος, εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, η Πρόεδρος και τα μέλη του...
20 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2024 - 21:50

Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος

Επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, και τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου Ορεστιάδος Διαμαντή Παπαδόπουλου.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών και ο Εισαγγελέας Ορεστιάδος, εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος, δικαστικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί Επιμελητές και στελέχη της νεοπαγούς Δικαστικής Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσφώνησή του, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, μίλησε για την διάκριση μεταξύ της εννοίας του δικαίου και της εννοίας του νομίμου και ευχήθηκε σε όλους φώτιση Θεού και ευλογία προκειμένου ευόρκως να υπηρετούν και να διακονούν το ευθυνοφόρο λειτούργημα του νομικού και του δικαστού.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων