23/09/2024 23/09/2024 Συνεχίσθηκε και κατά τον τρέχοντα μήνα Σεπτέμβριο 2024 το πρόγραμμα διανομής επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε άπορες και εμπερίστατες οικογένειες της ακριτικής επαρχίας. Συγκεκριμένα, στις 2 του μηνός Σεπτεμβρίου διανεμήθησαν 50 δέματα, προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» σε ισάριθμες μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα...
23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2024 - 20:26

ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ εν δράσει

Διαδώστε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ εν δράσει

Συνεχίσθηκε και κατά τον τρέχοντα μήνα Σεπτέμβριο 2024 το πρόγραμμα διανομής επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε άπορες και εμπερίστατες οικογένειες της ακριτικής επαρχίας.

Συγκεκριμένα, στις 2 του μηνός Σεπτεμβρίου διανεμήθησαν 50 δέματα, προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» σε ισάριθμες μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ή μακροχρόνιες ασθένειες.

Στις 12 του αυτού μηνός διενεμήθηκαν άλλα 150 δέματα σε ισάριθμες άπορες οικογένειες, που προσφέρει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με την υπεραγορά «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Σεβασμιώτατος από καρδιάς ευχαριστεί τους χορηγούς της ανθρωπιστικής αυτής βοήθειας και εύχεται ο Κύριος να ευλογεί τον κόπο τους και να αυξάνει τους καρπούς του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ἐν δράσει

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων