09/07/2024 09/07/2024 Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε μετά τιμής ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, 9 Ιουλίου στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Η κα Υπουργός συνοδευομένη από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Ευάγγελο Πουλιλιό και τους θεματικούς αντιπερειφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνο Βενετίδη, Πολιτισμού Φανή Μπαχαρίδου...
09 Ιουλίου, 2024 - 14:24

Η Υπουργός Πολιτισμού στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Η Υπουργός Πολιτισμού στο Διδυμότειχο

Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε μετά τιμής ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, 9 Ιουλίου στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Η κα Υπουργός συνοδευομένη από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Ευάγγελο Πουλιλιό και τους θεματικούς αντιπερειφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνο Βενετίδη, Πολιτισμού Φανή Μπαχαρίδου και Παιδείας Στυλιανό Κατσογριδάκη επισκέφθηκε το Διδυμότειχο για υπηρεσιακούς λόγους, επιθεωρώντας τα εν εξελίξει έργα, που εκπονούνται στη πόλη και την ευρύτερη περιοχή από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Υπουργό για το ανύστακτο ενδιαφέρον της για την αποκατάσταση των μνημείων της περιοχής και την περαιτέρω ανάδειξή τους και της ευχήθηκε δύναμη και ευλογία Θεού για την ευόδωση της ευθυνοφόρου διακονίας της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων