Ι.Μ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου
18 Ιουλίου, 2024

Ο Υπουργός Εσωτερικών στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:

Σε εθιμοτυπική επίσκεψη δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο καί τον Υφυπουργό αμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ.Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, οι οποίοι στις 17 Ιουλίου επισκέφθηκαν τον Έβρο για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Τον κ. Υπουργό και τον κ. Υφυπουργό συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος εξέθεσε εν συντομία τα προβλήματα της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας και χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών να υποστήριξει την εντοπιότητα, προκειμένου να περισταλή η μετακίνηση του πληθυσμού από την ενδοχώρα του νομού στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή, αφού προσέφερε στους φιλοξενούμενους του ως ενθύμιο της επισκέψεώς τους τον Τόμο του συντοπίτου μας ιστορικού Αποστόλου Ευθυμιάδη, «Η συμβολή της Θράκης εις τους απελευθερωτικούς αγώνας του έθνους (από του 1361 μέχρι του 1920)», ευχήθηκε εις αμφοτέρους καλή επιτυχία στο επίπονο και ευθυνοφόρο έργο τους.

Διαδώστε: