06/07/2024 06/07/2024 Τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας και εν ενεργεία Βουλευτή Καθηγητή Άγγελο Συρίγο, συνοδευόμενο από τον διακεκριμένο δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, ανταποκριτή του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Ορεστιάδος, τo απόγευμα της Παρασκευής 5ης Ιουλίου 2024. Αμφότεροι βρέθηκαν στην Ορεστιάδα στα πλαίσια του 13ου Πανθρακικού Ανταμώματος,...
06 Ιουλίου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024 - 11:58

Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας και εν ενεργεία Βουλευτή Καθηγητή Άγγελο Συρίγο, συνοδευόμενο από τον διακεκριμένο δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, ανταποκριτή του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Ορεστιάδος, τo απόγευμα της Παρασκευής 5ης Ιουλίου 2024.

Αμφότεροι βρέθηκαν στην Ορεστιάδα στα πλαίσια του 13ου Πανθρακικού Ανταμώματος, που πραγματοποιείται εκεί από 4ης έως της 7ης Ιουλίου 2024, και συμμετείχαν μαζί με τους Καθηγητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γεώργιο Τσιγάρα και Ιωάννη Μπακιρτζή σε Ενημερωτική Εσπερίδα, που είχε θέμα· «Η Θράκη και οι αξίες της», και την οποία παρακολούθησε εκτός από τον Σεβασμιώτατο και τον Δήμαρχο Ορεστιάδος Διαμαντή Παπαδόπουλο, πλήθος κόσμου στο υπαίθριο αμφιθέατρο της πόλης με πολύ ενδιαφέρον.

Ο Σεβασμιώτατος και οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι, γνώριμοι από ετών, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για προβλήματα της Θράκης και για τη γενικότερη γεωπολιτική κατάσταση στα Βαλκάνια, και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

“Με την ευκαιρία του 13ου Πανθρακικού Ανταμώματος”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων