31/05/2024 02/06/2024 Η υποψήφια Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, μαζί με τον ιερέα παππού της, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο κάστρο του Διδυμοτείχου, παρουσία και του Δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Η κυρία Λατινοπούλου είχε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και...
31 Μαΐου, 2024 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 15:02

Συνάντηση του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με την υποψήφια ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με την υποψήφια ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, μαζί με τον ιερέα παππού της, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο κάστρο του Διδυμοτείχου, παρουσία και του Δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Η κυρία Λατινοπούλου είχε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θερμή συνομιλία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, ο οποίος την συνεχάρη για τις θέσεις που δημόσια εκφράζει υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της ελληνικής κλασικής οικογένειας, ενώ την ενημέρωσε για την δημογραφική κατάρρευση της περιοχής και κυρίως των χωριών.

Της προσέφερε μάλιστα και ένα βιβλίο και της ευχήθηκε δύναμη στον αγώνα που δίνει, ζητώντας να μεταφέρει προς την πρωτεύουσα της χώρας ότι δεν πρέπει να ξεχνούν πως στον Έβρο ξεκινάει η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων