13/08/2021 13/08/2021 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και αμέσως μετά το δεκαπενταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος. Ο μακαριστός επί σαράντα και πλέον...
13 Αυγούστου, 2021 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 12:04

15ετές μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Κορίνθου Παντελεήμονος

Διαδώστε:
15ετές μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Κορίνθου Παντελεήμονος

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και αμέσως μετά το δεκαπενταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος. Ο μακαριστός επί σαράντα και πλέον έτη εποίμανε θεοφιλώς την Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου. Στη Θ. Λειτουργία και στο Ι. Μνημόσυνο θα συλλειτουργήσουν και άπαντες οι υπό του αοιδίμου Μητροπολίτου κυρού Παντελεήμονος χειροτονηθέντες Κληρικοί.

Στην ανακοίνωσή της, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου παρακαλεί τους Χριστιανούς να προσέλθουν, για συμπροσευχή, ώστε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Αρχηγός της ζωής και του θανάτου, να αναπαύση την ψυχή αυτού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων