25/11/2022 25/11/2022 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κορίνθου, θα τελεστεί  την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου, Επισκόπου Κορίνθου, όπου υπάρχει αφιερωμένο κλίτος προς τιμήν Του, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου σε ανάμνηση και της επετείου Ενθρονίσεως του (26-11-2006), καθώς και της πρώτης του Θείας Λειτουργίας...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 16:34

Η 38η Ιερατική Σύναξη στην επέτειο Ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου

Διαδώστε:
Η 38η Ιερατική Σύναξη στην επέτειο Ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κορίνθου, θα τελεστεί  την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου, Επισκόπου Κορίνθου, όπου υπάρχει αφιερωμένο κλίτος προς τιμήν Του, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου σε ανάμνηση και της επετείου Ενθρονίσεως του (26-11-2006), καθώς και της πρώτης του Θείας Λειτουργίας ως Μητροπολίτου Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του εν Κορίνθω.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργείας στον Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθεί η 38η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εισηγητής της Ιεράς Συνάξεως, θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος θα παρουσιάσει το προγραμματισμένο στην σειρά της θεματικής ενότητας «Συμβουλευτική σε Σύγχρονα Ζητήματα (Εξομολογητική) θέμα του: «Η πνευματική υποστήριξη στη σύγχρονη κοινωνία».

Της εισηγήσεως θα επακολουθήσει συζήτηση σχετική με το θέμα, καθώς και επί άλλων πνευματικών, διοικητικών και κοινωνικής φύσεως θεμάτων ως και οδηγίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Διονυσίου για τον «Έρανο της Αγάπης» εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων